Forfatter
Tittel Med natur på menyen: vår, sommer, høst, vinter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter For den unge kokken Charlotte Mohn er stikkordet mat med lokal tilknytning. I boken serverer hun over 100 retter laget av gode, velsmakende råvarer som hentes fra hennes egen bygd. Kjøtt, sopp og bær fra skogen, gjedde fisket i Glomma, og svin, storfe, lam og spedgris fra bønder i området. Mohn har jobbet på prestisjefylte restauranter i London. Tilbake i Norge driver hun familiegården Opaker i Solør som kurs- og konferansesenter. Hun har vunnet flere priser og alternerer med Arne Brimi i Dagbladets matspalte.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-05-37064-7 978-82-525-6647-5
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00143512
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0184256$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-05-37064-7$bib.$cNkr 349.00
*020 $a978-82-525-6647-5
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dM
*100 0$aMohn, Charlotte$jn.
*24510$aMed natur på menyen$bvår, sommer, høst, vinter$cCharlotte Mohn ; foto Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley
*260 $aOslo$bGyldendal$c2007
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aFor den unge kokken Charlotte Mohn er stikkordet mat med lokal tilknytning. I boken serverer hun over 100 retter laget av gode, velsmakende råvarer som hentes fra hennes egen bygd. Kjøtt, sopp og bær fra skogen, gjedde fisket i Glomma, og svin, storfe, lam og spedgris fra bønder i området. Mohn har jobbet på prestisjefylte restauranter i London. Tilbake i Norge driver hun familiegården Opaker i Solør som kurs- og konferansesenter. Hun har vunnet flere priser og alternerer med Arne Brimi i Dagbladets matspalte.
*650 1$aMatlaging $1641.5$2BS$9nor
*700 0$aHensley, Jim$efotogr.
*700 0$aHensley, Nina Dreyer$efotogr.
*850 $aLUSTER
*900 0$aDreyer Hensley, Nina$zHensley, Nina Dreyer$9nor
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging $9nor
*950 0$aKokebøker$zMatlaging $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening