Forfatter
Tittel Kaker og desserter for sensitive mager : lavFODMAP
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boka inneholder oppskrifter på kaker og desserter tilpasset lavFODMAP-dietten. Den passer godt for dem med IBS (irritabel tarm-syndrom), laktoseintoleranse eller cøliaki. Her er oppskrifter på kjente og kjære kaker som hvit dame, sjokoladekake, verdens beste og blåbærpai, samt en oppskrift på luftig glutenfri gjærbakst. Baksten og dessertene skal være enkle å lage og de fleste ingrediensene er å finne i dagligvarehandelen. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001277 am 2200229 4500
*00176270
*008 a 00nob 2
*015 $a0506388 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-419-1352-5 $bib. $cNkr 349.00
*08201$a641.86 $zh $223/nor
*090 $c641.86 $dÅ
*096 $aKokebøker 641.86 Å
*100 0$aÅgotnes, Cecilie Hauge$d1973-$jn.
*24510$aKaker og desserter for sensitive mager $blavFODMAP $cCecilie Hauge Ågotnes ; med fotografier av Thor Brødreskift
*260 $aBergen $bVigmostad Bjørke$c2017
*300 $a158 s. $bkol. ill.
*520 $aDenne boka inneholder oppskrifter på kaker og desserter tilpasset lavFODMAP-dietten. Den passer godt for dem med IBS (irritabel tarm-syndrom), laktoseintoleranse eller cøliaki. Her er oppskrifter på kjente og kjære kaker som hvit dame, sjokoladekake, verdens beste og blåbærpai, samt en oppskrift på luftig glutenfri gjærbakst. Baksten og dessertene skal være enkle å lage og de fleste ingrediensene er å finne i dagligvarehandelen. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aDesserter$xLavFODMAP-dietten$0matlaging$1641.86$2BS $9nob
*650 $aKaker
*655 2$aKokebok$2BS $9nor
*700 0$aBrødreskift, Thor$d1968-$efotogr. $jn.
*900 0$aHauge Ågotnes, Cecilie $d1973- $jn. $zÅgotnes, Cecilie Hauge $9nor
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening