Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken tar for seg det japan ske kjøkkenet og inneholder oppskrifter på japan ske retter. Ris er et selvsagt innslag i alle dagens måltider, og i et japan sk hjem serveres flere retter samtidig, først suppe, deretter et par retter bestående av grønnsaker, kjøtt og eller fisk. Rettene baserer seg på ferske råvarer som ris, tofu, grønnsaker, fisk og kjøtt med smakstilsetninger som miso, eddik, sake, soya, ingefær og wasabi, og de fleste av rettene er enkle og raske å tilberede. Har oppskriftsregister. Gjennomillustrert med fargefotografier. Kvartformat. Overs.: Ann Høydalsnes.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00144561
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0165405$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-458-0756-7$bib.$cNkr 248.00
*041 $hswe
*08231$a641.5952$zh$25
*090 $bq$c641.5952$dL
*100 0$aLundblad, Joakim$d1968-$jsv.
*24010$aMed smak av Japan
*24510$aMed smak av Japan $c[Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin ; oversatt av Ann Høydalsnes]
*260 $aOslo$bOrion$ccop. 2006
*300 $a113 s.$bill.
*520 $aBoken tar for seg det japan ske kjøkkenet og inneholder oppskrifter på japan ske retter. Ris er et selvsagt innslag i alle dagens måltider, og i et japan sk hjem serveres flere retter samtidig, først suppe, deretter et par retter bestående av grønnsaker, kjøtt og eller fisk. Rettene baserer seg på ferske råvarer som ris, tofu, grønnsaker, fisk og kjøtt med smakstilsetninger som miso, eddik, sake, soya, ingefær og wasabi, og de fleste av rettene er enkle og raske å tilberede. Har oppskriftsregister. Gjennomillustrert med fargefotografier. Kvartformat. Overs.: Ann Høydalsnes.
*574 $aOriginaltittel: Med smak av Japan
*650 1$aMatlaging$xJapan $1641.5952$2BS$9nor
*700 0$aEhrs, Bruno$d1953-$efotogr.$jsv.
*700 0$aHermelin, Dag$d1952-$emedforf.$jsv.
*850 $aLUSTER
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening